Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepis na powidła śliwkowe [ZDJĘCIA]

Ewa Konarzewska-Michalak
5 kilogramów bardzo dojrzałych, słodkich śliwek węgierek myjemy, przepoławiamy i usuwamy pestki.
5 kilogramów bardzo dojrzałych, słodkich śliwek węgierek myjemy, przepoławiamy i usuwamy pestki. fot. Ewa Konarzewska-Michalak
Przepis na powidła śliwkowe - proponujemy wam sprawdzoną recepturę dla zabieganych kucharek i kucharzy. Tradycyjnie powidła powinno się smażyć aż trzy dni, natomiast według tego przepisu wystarczy kilka godzin. Zobaczcie, jak krok po kroku przygotowuje się powidła!
od 7 lat
Wideo

Kalendarz siewu kwiatów

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wrzesnia.naszemiasto.pl Nasze Miasto