Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami. Z tej okazji, uczniowie ZSRCKU w Kościelcu postanowili pokazać nam, jak sprawić, by ten wyjątkowy czas spędzić przy trochę odmienionym świątecznym stole, na którym pojawić się mogą wykwintne, choć proste w przygotowaniu potrawy.
- Są to potrawy proste, aczkolwiek rzadko przygotowywane w naszych domach - mówi Sylwia Sobierajska, nauczycielka ZSRCKU w Kościelcu.
Kulinarny pokaz w ZSRCKU - Uczniowie przygotowali m.in. polentę oraz pyszny deser włoski - panna cotta. Szczegóły w materiale wideo.
Kolo.naszemiasto.pl Dołącz do naszej społeczności na Facebooku!
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?