MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Jak przekuć porażkę w sukces? Trzystu uczniów rozmawiało z medalistkami igrzysk

Jak przekuć porażkę w sukces? Trzystu uczniów rozmawiało z medalistkami igrzysk

Świetny czas Natalii Kaczmarek! Przed igrzyskami chce jeszcze zdobyć medal ME

Świetny czas Natalii Kaczmarek! Przed igrzyskami chce jeszcze zdobyć medal ME

Polecamy

Najlepsze hotele w Side według turystów. Ta lista może ci się przydać

Najlepsze hotele w Side według turystów. Ta lista może ci się przydać

Męczą cię koszmary i halucynacje? To może być objaw poważnej choroby

TYLKO U NAS
Męczą cię koszmary i halucynacje? To może być objaw poważnej choroby

Jedziesz w podróż do Belgii lub Francji? Parlament Europejski stoi przed tobą otworem

Jedziesz w podróż do Belgii lub Francji? Parlament Europejski stoi przed tobą otworem