W pierwszym programie realizowanym w ramach Kulinarnych Inspiracji do przygotowania risotto zachęca nas Karolina Jesionowska, uczennica klasy IIb Technikum Żywienia ZSRCKU w Kościelcu.
Jak zrobić risotto? O tym w materiale wideo
Zobacz także: Kulinarny pokaz ZSRCKU w Kościelcu [WIDEO, ZDJĘCIA]
Kolo.naszemiasto.pl Dołącz do naszej społeczności na Facebooku!
Wideo
Gazeta Lubuska. Winiarze liczą straty po przymrozkach.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
Polecane oferty
Materiały promocyjne partnera