MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
"Artystyczne powroty" już w najbliższą niedzielę 23...

Koło. Wydarzenia i imprezy na weekend

Koło. Wydarzenia i imprezy na weekend

"Artystyczne powroty" już w najbliższą niedzielę 23 listopada w MDK w Kole. Początek o godz. 17.00. Wstęp wolny! W programie: - wernisaż wystaw prac absolwentów Zespołu Szkół Plastycznych w Kole: Rita Duczmańska, grafika projektowa. Praca dyplomowa pt. ”Dziesięciu najsławniejszych typografów XX wieku”, zaprojektowana w Pracowni Projektowania Grafiki Wydawniczej /109/ na ASP w Łodzi, obroniona z wyróżnieniem w 2014 r .; Krzysztof Drabina, grafika projektowa. Praca dyplomowa pt.: ”Przysłowia Polskie”, zaprojektowana w Pracowni Projektowania Grafiki Wydawniczej /109/ na ASP w Łodzi, obroniona z wyróżnieniem w 2014r.; Agnieszka Jankowska - malarstwo. - koncert tria fortepianowego PSM I i II st.w Koninie, złożonego z absolwentów PSM im. K. Szymanowskiego w Kole w składzie: Julita Murawicz – skrzypce, Dominik Białecki – wiolonczela, Daniel Miśko – fortepian. Zespół pracuje pod kierunkiem nauczyciela PSM I i II st. w Koninie mgr Edyty Maksymczuk – Thiel. - wystawa z okazji 35-lecia Zespołu Szkół Plastycznych w Kole.

Zobacz również

Kolejni zielonogórzanie z kwalifikacjami na igrzyska olimpijskie w Paryżu!

Kolejni zielonogórzanie z kwalifikacjami na igrzyska olimpijskie w Paryżu!

Gminna zawody Ochotniczych Straży Pożarnych w Lipsku. Wola Solecka triumfuje! [FOTO]

Gminna zawody Ochotniczych Straży Pożarnych w Lipsku. Wola Solecka triumfuje! [FOTO]

Polecamy

Wyszedł na plażę i nie wrócił. Czy ktoś widział 23-letniego Łukasza Doroszczyka?

Wyszedł na plażę i nie wrócił. Czy ktoś widział 23-letniego Łukasza Doroszczyka?

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami