MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Włoska mortadela wkładana do przekrojonej focacci. Dzięki...
fot. Getty Images/Marina Bakush

Kotlet z mortadeli jak w PRL-u. Włoski specjał znowu na czasie

Focaccia z mortadelą

Włoska mortadela wkładana do przekrojonej focacci. Dzięki temu uzyskiwany jest kolejny rodzaj kanapki.

Zobacz również

Amatorski Ruch Artystyczny zakończył rok kulturalny w przystani Kon-Tiki [FOTO]

Amatorski Ruch Artystyczny zakończył rok kulturalny w przystani Kon-Tiki [FOTO]

Rozpoczęły się Dni Rudy Śląskiej 2024! Zobacz zdjęcia

Rozpoczęły się Dni Rudy Śląskiej 2024! Zobacz zdjęcia

Polecamy

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!