- Młodzież bardzo chętnie chłonie wiedzę, którą przekazuję. Są tzw. perełki, które wydobywamy z każdej szkoły i staramy się je dodatkowo kształcić w tym kierunku - mówił mistrz kuchni, Łukasz Konik.
Podczas pokazu zaprezentowano m.in. gotowanie w niskich temperaturach, gotowanie z użyciem ciekłego azotu, a także smażenie w wodzie.
Najnowsze filmy z serwisu Głos.TV:
Ryszard Bartosik w Kole
Wypadek w Emilewie. Dwie osoby nie żyją
Powiatowe Zawody OSP w Kole
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?