Jak poinformowała Magdalena Nejman z ZSRCKU w Kościelcu, uczniowie zwiedzili Browar „Lech”, gdzie obejrzeli trójwymiarowy film dotyczący cyklu produkcyjnego „złocistego płynu”. Wzięli także udział w tematycznym konkursie oraz mieli możliwość zdegustowania bezalkoholowego piwa firmowego.
Kolejnym punktem wycieczki był pobyt i zwiedzanie poznańskiego hotelu „Sheraton”. Młodzież spotkała się z szefem kuchni i pracownikiem odpowiedzialnym za wyposażenie gastronomiczne obiektu. Nie obyło się bez zwiedzenia restauracji, kuchni otwartej, sali konsumenckiej i sal bankietowych.
Konto Amazon zagrożone? Pismak przeciwko oszustom
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?