10 marca uczniowie ZSRCKU w Kościelcu brali udział w finale konkursu kulinarnego „Tradycyjne Produkty – Nowoczesna Kuchnia Polska”, który odbył się w restauracji Forteca w Warszawie. Łukasz Czerczak i Sławomir Kuciński wraz z opiekunem Katarzyną Hryciuk, zajęli w finale tego prestiżowego konkursu bardzo dobrą, szóstą lokatę.
Najnowsze filmy z serwisu Głos.TV:
Koło. VII Jarmark Świąteczny
Koło. Koncert chóru "Lutnia"
- Znaleźć się w tak znakomitym gronie dziesięciu najlepszych szkół w Polsce to dla nas ogromne wyróżnienie. Poziom był bardzo wyrównany, a każda ekipa musiała przygotować potrawę z kuchni regionalnych. W tym roku najlepsza okazała się drużyna z zespołu szkół w Przodkowie (woj. pomorskie) - mówi Katarzyna Hryciuk, nauczycielka przedmiotów zawodowych ZSRCKU w Kościelcu.
**Chcesz skontaktować się z autorem informacji?
[email protected]**
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?